Referat: Syrianska/Arameiska Föreningen - Härryda IF

Då var det dags för säsongens första bortamatch, och för motståndet stod Syrianska/Arameiska föreningen.
Adam-Jeppan-Kallhed
Eric (C)-Aui
Andreasson-Jesper K-Tuomainen-Alex A
Jonte
Vi fick en fantastisk start på matchen, då Kallhed samlade upp en dålig rensning från deras ytterback, tittade upp å drog på ett par meter in på offensiv planhalva, ett skott som låg helt stilla i luften å gick klockrent in över deras målvakt, ett världsklass mål!
Chanser fortsattes att skapa, främst genom Hedenskog men även Jeppan hade ett par bra chanser. Vad de gällde motståndarna försökte de gång på gång hitta djupet på deras centrala forward, försök som inte mynnade ut i några farligheter.
Dock kom kvitteringen ett par minuter innan halvtid, ett skott utanför straffområdet som satt uppe i Jontes vänstra kryss.
Första halvlek var väldigt ryckig med många frisparkar, främst för motståndarna, å många gula kort för vår del, å så fortsatte också andra halvlek.
En bit in i andra halvlek får vi iallafall en frispark, Frasse som kommit in i halvtid slår in en fin boll, som Jeppan möter perfekt med skallen, målvakten räddar, men bra sinnesnärvaro från Jeppan som på returen kickar in 2-1!
I 75:e minuten drar Kallhed på sig sitt andra gula, två gula kort som är väldigt tveksamma. Vi får avsluta matchen med 10 gubbar å Syrianska/Arameiska vaskar fram ett par chanser, utan att förvalta dem.
Efter 55 spelade minuter i andra halvlek, bestämmer sig domaren äntligen för att matchen är över, vilket innebär andra raka segern och ytterligare 3 poäng in på kontot!
Nu tränas det måndag och onsdag, följt av match mot FC Heden på torsdag, då önskar vi att så många som möjligt sluter upp för att heja fram oss till ytterligare en seger, väl mött!